19 april 2022

Van woensdag 15 tot en met zaterdag 18 juni aanstaande wordt in de jaarbeurs in Utrecht de Supportbeurs gehouden. Support is Nederlands grootste event dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professionals. Tijdens deze beurs presenteren verschillende organisaties de nieuwste mogelijkheden voor mensen met een fysieke beperking. Denk aan allerlei hulpmiddelen, vakantiemogelijkheden, aangepast vervoer, sporten met een beperking et cetera. Ook Fokus is aanwezig met een eigen stand om iedereen te vertellen over de mogelijkheden die we hebben!

 

Naast onze stand zijn er dagelijks ook ADL-assistenten aanwezig, die in een speciaal daarvoor ingerichte 'ADL-ruimte' gratis assistentie aan beursbezoekers kunnen verlenen. Dat kan gaan om assitentie bij toiletgang, persoonlijke verzorging, aan- en uitkleden, eten, drinken en verplaatsingen in- en uit de rolstoel. Er zijn extra aangepaste toiletten en tilliften beschikbaar en er is een rustruimte aanwezig. De ADL-ruimte bevindt zich in hal 7, vlakbij de stand van Fokus.

 

U kunt zich via Fokus registreren als beursbezoeker. Dit is gratis. Mogen we u begroeten in Utrecht tijdens Support 2022?

 

Klik hier om u als bezoeker van de beurs te registreren voor gratis entree.

 

 

 

Meer nieuws