19 april 2022

Ad van Beilen nieuwe directeur Finance / Concern Controler

 

Op 1 mei aanstaande start Ad van Beilen als nieuwe directeur Finance en Concern Controller bij Fokus. Hij is afkomstig van onderwijsorganisatie Noorderpoort. Bestuurder Marco van Es: ‘We heten Ad van harte welkom en zijn blij dat hij ons team komt versterken. Ad koppelt zijn inhoudelijke kennis en brede ervaring op het gebied van finance en control aan verbindende kwaliteiten en een integrale benadering van projecten. We kijken daarom uit naar zijn komst’.

 

Van Beilen volgt Marja Voerman op die eerder zelf haar vertrekwens kenbaar had gemaakt. Marja zal de komende periode Ad nog inwerken en haar werkzaamheden afronden en overdragen. Marco: ‘we gaan Marja als warme persoonlijkheid, fijne collega en uitstekende directeur missen. We zijn blij dat ze nog even blijft om een en ander goed af te ronden en zijn dankbaar voor de enorme betekenis die ze afgelopen acht jaar heeft gehad voor Fokus’.

 

Tot slot het woord aan onze nieuwe directeur Finance /Concern Controller: ‘Graag stel ik mezelf kort voor. Mijn naam is Ad van Beilen en kom per 1 mei in dienst als directeur Finance bij Fokus. Fokus speelt een mooie en belangrijke rol als het gaat om het bieden van zorg voor mensen met een fysieke beperking die graag zelfstandig willen blijven wonen en leven in hun eigen omgeving. Dit is betekenisvol, belangrijk en heel mooi dat dit in Nederland mogelijk is. Ik wil hier graag samen met anderen een rol in spelen. In mijn functie als directeur Finance / Concern Controller zal ik me richten op het realiseren van een duurzaam financieel beleid voor Fokus. En werk ik vanuit een brede, bedrijfskundige bril graag mee aan belangrijke organisatievraagstukken en ontwikkelingen. Gericht op een gezond toekomstperspectief voor Fokus. Voor onze cliënten en voor ons. Mijn professie is bedrijfseconomie en bedrijfskunde. Op dat vlak heb ik diverse functies in de zorg en in het onderwijs gehad, onder andere bij Martini ziekenhuis, Lentis GGZ en Noorderpoort. Een prettige werkomgeving gaat hand in hand met het bereiken van mooie en belangrijke resultaten, voor ieder persoonlijk en voor Fokus als geheel. Daar wil ik dan ook graag aan bijdragen. Ik kijk er erg naar uit om iedereen bij en rond Fokus te leren kennen en hoop op een mooie en prettige samenwerking’.

 

 

 

Meer nieuws