19 juli 2022

Hulpmiddelen op maat maak je samen!

Fokus FysiekFabriek start nieuwe ronde in Eindhoven

Goed nieuws! Fokus FysiekFabriek opent haar deuren weer en wil graag aan de slag met nieuwe uitdagingen van mensen met een Fysieke beperking. Ook deze keer gaan we aan de slag in regio Eindhoven.

 

Van augustus tot en met december 2022 zullen mensen met een fysieke beperking, zorgverleners en makers weer samen kunnen werken aan een oplossing op maat. In december hopen we dan weer mooie nieuwe uitvindingen te kunnen presenteren! We zijn benieuwd naar de uitdagingen waar we samen onze tanden in kunnen zetten na de zomer.

 

OPROEP 

JA! Ik wil samenwerken aan een oplossing op maat.

Doe mee met FysiekFabriek en ontwikkel samen een oplossing op maat.

 

Heeft u een fysieke beperking en ervaart u in het dagelijks leven obstakels die waarschijnlijk best opgelost kunnen worden? Of ben jij een zorgverlener en hoor je vaak verhalen over hulpmiddelen die (net) niet werken? Nieuwsgierig naar het ontwerpproces? Geïnteresseerd om samen te werken met makers? Aanmelden voor de FysiekFabriek 2022 is nu mogelijk voor mensen in de regio Eindhoven!

 

Ik heb een fysieke beperking en heb een uitdaging voor FysiekFabriek

 

Ik wil me opgeven als zorgverlener 

 

Lukt aanmeldden via bovenstaande linkjes niet, stuur dan een mail naar hallo@fysiekfabriek.nl. Graag met vermelding van naam, telefoonnummer en adres én de uitdaging waar je graag aan wilt werken. Opgeven kan t/m 15 augustus 2022.

 

Na je aanmelding nemen we contact met je op om je te leren kennen en om meer duidelijkheid te geven over het proces van Fokus FysiekFabriek. Mocht je nu al vragen hebben, dan kun je ook mailen naar hallo@fysiekfabriek.nl.

 

Benieuwd wat al eerder uitgevonden is door FysiekFabriek? Neem een kijkje op www.fysiekfabriek.nl.

 

 

Meer nieuws