26 juli 2021

Het Fokusproject Hengelo O-Kwadraat organiseert vrijdag 27 augustus van 14.00 – 17.00 uur een open huis dag voor iedereen die nieuwsgierig is naar Fokus. Tijdens het open huis is een nu lege en meteen beschikbare Fokuswoning geopend voor bezichtiging. Ook zijn er medewerkers en cliënten aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Bezoekers van het open huis kunnen zich melden aan de Paul Krugerstraat 70-12 in Hengelo. Uiteraard wordt het open huis georganiseerd met inachtneming van alle dan geldende coronamaatregelen.

 

Fokus wil met het open huis iedereen die geïnteresseerd is in het Fokuswonen, de kans bieden een kijkje ‘in de keuken’ te nemen. De open dag is vrij toegankelijk en interessant voor mensen met een fysieke beperking en hun familie, zorgprofessionals en omwonenden van het Fokusproject.

 

Fokus Hengelo O-Kwadraat bestaat uit twaalf ruim opgezette woningen van woningcorporatie Welbions, verdeeld over twee appartementencomplexen. De woningen hebben drie kamers en een balkon of serre. De gebouwen zijn onder architectuur gebouwd en hebben een eigentijdse uitstraling. Het project is gelegen aan de rand van centrum, in een buurt met prachtige herenhuizen en eengezinswoningen. De woningen liggen aan de doorgaande weg richting Oldenzaal/Enschede. Het NS-station ligt op tien minuten, de bushalte is voor de deur. Er is in de directe omgeving een ruime keuze aan winkels.

 

Klik hier voor alle informatie over het project in Hengelo!

 

 

Meer nieuws