Fokus in beeld

Wie zijn we, wat doen we en voor wie? Wat is ADL-assistentie en wat betekent dit voor de cliënten? Bekijk de filmpjes over Fokus hieronder en lees twaalf krachtige verhalen van diverse Fokuscliënten in de Krachtenbundel.
 

 

Introductie Fokus

Vrijheid en gewoon wonen met een fysieke beperking. Fokus maakt het mogelijk. Wij verlenen assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen, zoals aan-en uitkleden, toiletgang en eenvoudige verpleegtechnische handelingen. De cliënt bepaalt wanneer, waarbij en hoe. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zo houdt hij zelf de regie over zijn leven!

 

 

Wonen in een Fokuswoning

Fokus zorgt ervoor dat mensen met een zware fysieke beperking zelfstandig en onafhankelijk kunnen leven, net zoals ieder ander. De cliënt bepaalt wanneer, waarbij en hoe! 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 

Werken bij Fokus
Fokus is regelmatig op zoek naar ADL-assistenten. Daarbij wordt niet gekeken naar wat voor diploma's je hebt, maar meer naar wat jouw motivatie is. Ben je dienstverlenend ingesteld en sta je helemaal achter de filosofie van Fokus? Dan kan het zomaar zijn dat jij en Fokus heel goed bij elkaar passen!