28 oktober 2016

'Hoe slechter het gaat, des te meer ik geniet'. Dat is de treffende titel van het boek dat MS-patiënt en Fokuscliënt Frank Visser uit Emmeloord eind oktober lanceerde.

 

In het boek schetst Frank in het kort zijn leven vóór en na de diagnose MS. Hij vertelt dat hij hoe minder hij door de MS kan, des te meer hij bewust geniet van de dingen die hij wel kan. Frank Visser over zijn boek in Flevopost: 'Ik heb met mijn ziekte Multiple Sclerose, met mijn positivisme en innerlijke kracht een verhaal te vertellen. Daarmee kan ik mensen inspireren. Dit heb ik ervaren tijdens lezingen die ik mocht verzorgen. Maar lezingen worden voor mij steeds vermoeiender. Daarom heb ik besloten om van mijn levensverhaal een boek te maken, samen met tekstschrijver Huib van der Wal’.

 

In het boek schetst Frank dat het Fokuswonen en de ADL-assistentie hem mogelijk maakt zelfstandig en met eigen regie te wonen en te leven.

 

Het is een inspirerend en vlot geschreven boek! Het boek is te koop bij Boekhandel Marsman in Emmeloord, boekhandel Koster op Urk of via de website www.frankvertelt.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer nieuws