01 september 2016

Fokus Apeldoorn La Ronde organiseert zaterdag 24 september van 11.00 - 16.00 uur een open dag voor iedereen die nieuwsgierig is naar het Fokuswonen. Fokus maakt gewoon wonen voor mensen met een ernstige fysieke beperking mogelijk door in aangepaste woningen assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) te verlenen. En dat 24 uur per dag, op afroep en aanwijzing van de cliënt.

 

De open dag op 24 september is in en om de ADL-eenheid (hulppost) van het het Fokusproject aan de Laan van de Mensenrechten 172 in Apeldoorn.

Fokus biedt met de open dag belangstellenden de kans kennis te maken met het Fokuswonen. De open dag is vrij toegankelijk en interessant voor bijvoorbeeld mensen met een fysieke beperking en hun familieleden, omwonenden van het project, verwijzers, scholieren en werkzoekenden. Bezoekers kunnen een Fokuswoning en de ADL-eenheid (hulppost) bezoeken, praten met medewerkers en cliënten, en verder alle informatie krijgen die ze willen.

 

Rustig wonen aan de rand van een gezellige buurt en dichtbij het station en stadscentrum van Apeldoorn? Dat kan in het Fokusproject Apeldoorn La Ronde in de wijk Brummelhof. Het project bestaat uit twaalf appartementen met drie of vier kamers, met terras/tuin of balkon op het zuiden. Onder het complex is een ruime parkeergarage gelegen. De woningen liggen op korte afstand van diverse voorzieningen. Zo zijn er in de buurt diverse winkels. Het uitgaanscentrum is op tien minuten gelegen. Er zijn momenteel twee appartementen direct beschikbaar. Deze zijn tijdens de open dag ook te bezichtigen.

 

Klik hier voor meer informatie over Fokus Apeldoorn La Ronde

 

 

Meer nieuws