02 november 2017

Maak kennis met het Fokuswonen tijdens de open dag van Fokus Almere Haven Binnenhof, op vrijdag 24 november van 11.00 - 15.00 uur. Fokus maakt gewoon wonen voor mensen met en ernstige fysieke beperking mogelijk door in aangepaste woningen assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) te verlenen. En dat 24 uur per dag, op afroep en aanwijzing van de cliënt.

 

Fokus biedt met de open dag belangstellenden de kans kennis te maken met het Fokuswonen. De open dag is vrij toegankelijk en interessant voor bijvoorbeeld mensen met een fysieke beperking en hun familieleden, omwonenden van het project, verwijzers, scholieren en werkzoekenden. Bezoekers kunnen een Fokuswoning en de ADL-eenheid (hulppost) bezoeken, praten met medewerkers en cliënten, en verder alle informatie krijgen die ze willen.

 

De open dag in Almere Haven is op 24 november in en om de ADL-eenheid (hulppost) van het Fokusproject aan Binnenhof 198 in Almere Haven. De open dag wordt gehouden van 11.00 - 15.00 uur.

 

Fokus Almere Haven Binnenhof bestaat uit vijftien grondgebonden woningen van woningcorporatie Ymere met twee, drie of vier kamers. De meeste woningen hebben een ruime tuin. De woningen zijn deels op een woonerf gelegen. Het Fokusproject ligt op steenworp afstand van het rustige centrum van Almere Haven. De gezellige Havenkom met diverse restaurants en terrasjes is vlakbij. De wijk De Hoven is zo opgezet dat er vooral bestemmingsverkeer komt. Het is het eerste Fokusproject van Nederland, op een mooie locatie dichtbij bos en water.

 

Momenteel is één woning direct beschikbaar. Deze kunt u tijdens de open dag ook bezichtigen.

 

 

Meer nieuws