11 juni 2015

Zelfstandig wonen voor mensen met een fysieke beperking al 25 jaar mogelijk in Middelburg. Op 23 juni 2015 viert Fokus Middelburg Hof van Sint Jan haar 25 jarig jubileum. U bent van harte welkom.

 

Datum:          dinsdag 23 juni
Tijd:               14.00 – 17.00 uur
Locatie:        Zusterstraat 34, 4331 KK te Middelburg

 

Deze dag biedt Fokus in samenwerking met Rozenstad Middelburg 25 rozen aan de buurt aan. Wethouder Arjan Beekman (tevens Wijkwethouder Binnenstad) zal om 14:30 uur de plek onthullen waar de Rosa Middelburg komt. Een cliënt en medewerkster van Fokus, die beiden al 25 jaar aan het project verbonden zijn, planten beiden een roos. Stadsdichter Karel Leeftink heeft voor deze gelegenheid een gedicht gemaakt, dat voorgedragen wordt door voormalig stadsdichter Joop Buma.

 

In 2017 wordt gevierd dat het 800 jaar geleden is dat Middelburg stadsrechten kreeg. Daarom schenken de inwoners, ondernemers en instellingen de stad een eigen roos: de Rosa Middelburg. Fokus Middelburg Hof van Sint Jan is mede initiatiefnemer voor dit geschenk aan de stad. Daarom wordt één van de rozen die in 2017 zullen worden gedoopt als Rosa Middelburg vooraf aangeplant in het Hof van Sint Jan.

 

Er staat een hapje en een drankje klaar en u kunt meer informatie krijgen over het Fokuswonen. Ook is er een filmpje te zien over de bouw van het project 25 jaar geleden.

 

 

Meer nieuws