24 maart 2017

Nieuwsgierig naar het Fokuswonen? Wil je eens een Fokuswoning bezichtigen? Of heb je vragen hoe het in zijn werk gaat bij Fokus? Maak kennis met het Fokuswonen tijdens de open dag van Fokus Deventer Het Brunsvelt, op zaterdag 6 mei van 11.00 - 16.00 uur. De open dag wordt gehouden in en rondom de ADL-eenheid (hulppost) van Fokus aan de Kranenburg 59 in Deventer.

 

Fokus maakt gewoon wonen voor mensen met een ernstige fysieke beperking mogelijk door in aangepaste woningen assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) te verlenen. En dat 24 uur per dag, op afroep en aanwijzing van de cliënt.

 

Fokus biedt met de open dag belangstellenden de kans kennis te maken met het Fokuswonen. De open dag is vrij toegankelijk en interessant voor bijvoorbeeld mensen met een fysieke beperking en hun familieleden, omwonenden van het project, verwijzers, scholieren en werkzoekenden. Bezoekers kunnen een Fokuswoning en de ADL-eenheid (hulppost) bezoeken, praten met medewerkers en cliënten, en verder alle informatie krijgen die ze willen. Ook kunnen bezoekers ervaren hoe het is om bijvoorbeeld met een tillift verplaatst te worden.

 

Fokus Deventer Het Brunsvelt telt vijftien fokuswoningen van Woonbedrijf Ieder1. De appartementen hebben drie kamers en liggen verspreid op de eerste tot en met vierde etage. De appartementen zijn modern en beschikken over veel leefruimte met daarnaast een balkon of serre. Het Fokusproject ligt aan een rustige straat in de groene buitenwijk Colmschate. In de nabijheid zijn twee winkelcentra met tal van winkels en voorzieningen. Op vijf minuten afstand is zwembad- en recreatiecentrum De Scheg. Er is een goede busverbinding met binnenstad en centraal station.

 

Momenteel zijn enkele woningen direct beschikbaar. Deze kunt u tijdens de open dag ook bezichtigen.

 

 

Meer nieuws