24 april 2024

Open Dag Fokus Leeuwarden Camminghaburen

Fokus maakt het mogelijk dat mensen met een fysieke beperking in alle vrijheid zelfstandig kunnen wonen en leven. Wilt u zelf kunnen bepalen wat u doet en laat, in en om uw (sociale) huurwoning? Dat kan met Fokus Op dit moment zijn er bij ons meerdere woningen beschikbaar. De woonruimte is volledig aangepast voor rolstoelgrebruik.

 

Datum: zaterdag 01 juni
Tijdstip: 11:00 - 15:00 uur
Locatie: Lieuwenburg 107, 8925CJ Leeuwarden
(aanmelden is niet nodig)


Even binnenkijken?
Komt u langs tijdens de open dag? De ADL-assistenten van de hulppost geven graag uitleg over onze manier van wonen!
 

Digitale rondleiding
U kunt ook via videobellen een rondleiding krijgen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met Elsbeth Penninkhof via:
e.penninkhof@fokuswonen.nl of 06 30 50 69 48.

 

Over de huurwoningen
Op deze locatie van Fokus zijn twee woningen beschikbaar! De in totaal dertien drie- en vierkamerappartementen liggen boven de winkels in een groot winkelcentrum.

 

Woning op de eerste verdieping
Deze huurwoning bestaat uit drie kamers, badkamer en apart toilet. Ook is er een berging beschikbaar. Het heeft een totale oppervlakte van 70 m2. Vanuit de woonkamer en slaapkamer heeft u toegang tot een groot balkon over de hele breedte van het huis.

 

Woning op de tweede verdieping
Dit appartement heeft een woonkamer met open keuken en balkon, drie slaapkamers, een badkamer en apart toilet en een berging. In totaal is de woning 76 m2 groot.

 

Over deze locatie van Fokus
Deze locatie ligt in een rustige buitenwijk van Leeuwarden, op ongeveer vijf kilometer van het stadscentrum en vlakbij recreatiegebied De Groene Ster.

 

Meer over de woningen kunt u hier lezen.

 

 

 

Meer nieuws