20 maart 2024

Open dag Fokus Nijmegen Hatert

Fokus maakt het mogelijk dat mensen met een fysieke beperking in alle vrijheid zelfstandig kunnen wonen en leven. Wilt u zelf kunnen bepalen wat u doet en laat, in en om uw (sociale) huurwoning? Dat kan met Fokus Op dit moment is er bij ons een woning beschikbaar aan De Kempenaerstraat. De woonruimte is volledig aangepast voor rolstoelgrebruik.

 

Datum: zaterdag 06 april 2024
Tijdstip: 14:00 - 16:00 uur
Locatie: De Kempenaerstraat 277, 6535 SG Nijmegen
(aanmelden is niet nodig)


Even binnenkijken?
Komt u langs tijdens de open dag? De ADL-assistenten van de hulppost geven graag uitleg over onze manier van wonen!
 

Digitale rondleiding
U kunt ook via videobellen een rondleiding krijgen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met ADL-assistent Tamara van Berkel via:
ta.vanberkel@fokuswonen.nl.

 

Over de woning
Deze nette woning heeft een woonkamer met open keuken en er zijn 2 slaapkamers. De woning is volledig aangepast voor rolstoelgebruik.

Er is een badkamer en een apart tweede toilet. Het balkon van 9,74 m2 is bereikbaar via de woonkamer en de grootste slaapkamer. Er is een berging aanwezig in de woning.

 

Over deze locatie van Fokus
Fokus Nijmegen Hatert telt zestien ruime woningen met drie of vier kamers en een tuin of balkon. De woningen liggen in een rustige buurt, met diverse voorzieningen in de directe nabijheid. Het gaat zowel om appartementen als om grondgebonden woningen.

De woningen in het zuidwesten van Nijmegen, aan de Cort van der Lindenstraat/ Kempenaerstraat, de Kleverburgstraat en op het Keilboutterrein. Hatert is een wijk met een eigen identiteit. De wijk wordt momenteel vernieuwd.

 

Meer over deze woning kunt u hier lezen.

 

 

 

Meer nieuws