24 april 2024

Open Huis Fokus Roermond Beethovenstaete

Fokus maakt het mogelijk dat mensen met een fysieke beperking in alle vrijheid zelfstandig kunnen wonen en leven. Wilt u zelf kunnen bepalen wat u doet en laat, in en om uw (sociale) huurwoning? Dat kan met Fokus Op dit moment zijn er bij ons meerdere woningen beschikbaar. De woonruimte is volledig aangepast voor rolstoelgrebruik.

 

Datum: donderdag 23 mei

Tijdstip: 11:00 - 13:00 uur

Locatie: Beethovenstraat 129, 6044PK Roermond
(aanmelden is niet nodig)


Even binnenkijken?
Komt u langs tijdens de open dag? De ADL-assistenten van de hulppost geven graag uitleg over onze manier van wonen!
 

Digitale rondleiding
U kunt ook via videobellen een rondleiding krijgen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met ADL-assistent Tamara van Berkel via:
ta.vanberkel@fokuswonen.nl.

 

Over de woning
Op deze locatie van Fokus zijn van de twaalf appartementen er drie direct beschikbaar. De woningen zijn aangepast zodat ze volledig rolstoeltoegankelijk zijn. Deze zijn 68 m2 groot en hebben drie of vier kamers. De etagewoningen hebben een balkon, de woningen op de begane grond een terras.

 

Over deze locatie van Fokus
In de gezellige wijk Donderberg van Roermond ligt de locatie Beethovenstaete. Deze locatie van Fokus bestaat uit twaalf appartementen in een fl atgebouw. Diverse voorzieningen zijn in de directe omgeving beschikbaar. Er zijn goede busverbindingen naar het centrum van Roermond en omliggende wijken.

Wonen op een andere locatie van Fokus?
Fokus zit op 98 locaties door heel Nederland! Zo is ook bij Fokus Venlo Blerick is een woning beschikbaar. Mocht u interesse hebben dan kunt u contact opnemen met Gaby Basten op telefoonnummer 06 45 74 64 33 voor een bezichtiging. Meer informatie vindt u op de website van Fokus: fokuswonen.nl.

 

Meer over de woningen kunt u hier lezen.

 

 

 

 

 

Meer nieuws