Project Emmeloord Paardenmarkt

Provincie Flevoland

Omschrijving woning

 

Deze moderne nieuwbouwwoning op de derde verdieping heeft een ruime rolstoeldoorgankelijke woonkamer met open keuken (30,5 m2), een centrale hal, badkamer met douche en toilet, twee slaapkamers (van 16 en 12 m2), een apart gastentoilet en een inpandige berging met daarin ook installaties. De woning heeft een ruim balkon. De woning heeft daarnaast een extra berging op de begane grond in de centrale ruimte van het appartementencomplex.

 

Deze gasloze woning is goed geïsoleerd, voorzien van vloerverwarming en ventilatiesysteem. Via een alarm-intercomsysteem is de woning rechtstreeks verbonden met de ADL-eenheid (hulppost) van Fokus.

 

 

 

 

Omschrijving project

 

Mercatus heeft in 2023 nieuwbouw in Emmeloord gerealiseerd. Er zijn twee appartementengebouwen midden in het centrum van Emmeloord gebouwd, op het oude parkeerterrein 'Paardenmarkt' (tussen de Noordzijde en de Bumalaan). De nieuwbouw bestaat uit 59 moderne duurzame appartementen, verspreid over vier woonlagen. Alle apartementen hebben drie kamers, een balkon of terras, een inpandige berging in het appartement én een berging van circa 5 m2 op de begane grond. Van de 59 appartementen zijn er 15 zogenoemde Fokuswoningen. De nieuwbouw is door Fokus in januari 2024 in gebruik genomen.

 

Bij de bouw van het nieuwe appartementencomplex is veel aandacht geweest voor milieu en duurzaamheid. Zo zijn er duurzame en hernieuwbare materialen gebruikt, is er veel groen gerealiseerd en zijn de woningen energiezuinig. De woningen hebben geen gasaansluiting. Het complex voorziet deels zelf in de energievoorziening met behulp van zonnepanelen. Woningen zijn goed geïsoleerd. Alle woningen hebben vloerverwarming. Bovendien zijn de woningen voorzien van een modern ventilatiesysteem.

 

Er is naast duurzaamheid ook aandacht voor veiligheid. Zo zijn portiek, galerijen en binnenterrein goed verlicht en voldoet het gang- en sluitwerk aan het politiekeurmerk Veilig wonen. De centrale hal is alleen met sleutel toegankelijk; woningen hebben een videofoon-verbinding met de buitendeur. Fokuswoningen zijn bovendien met een alarm-intercom-systeem rechtstreeks verbonden met de ADL-eenheid (hulppost), van waaruit Fokus de assistentie op afroep verleent.

 

De Fokuswoningen zijn verder uiteraard volledig rolstoeldoorgankelijk en deels aangepast. Voor overige benodigde woningaanpassingen kan de bewoner bij de Wmo terecht. 


Ik heb belangstelling

 Terug naar woningaanbod
adres
Bumalaan
aantal kamers
3
etage
3e verdieping
beschikbaar
direct beschikbaar
oppervlakte
86 m2
balkon/tuin
balkon
indicatie bruto huurprijs
911,66
indicatie netto huurprijs
865,66