Kantoor Groningen

Openbaar vervoer  
Vanaf het NS-hoofdstation Groningen vertrekken de buslijnen 50 en 51 die beide langs het kruispunt Verlengde Hereweg / Van Iddekingeweg rijden. Na ongeveer tien minuten stapt u uit bij de halte Van Iddekingeweg. Vanaf die halte is het enkele minuten lopen naar het hoofdkantoor. Komende vanaf de Verlengde Hereweg loopt u de Van Iddekingeweg in. U vindt het kantoor van Fokus aan de rechterkant van de straat.
 


Eigen vervoer
Vanuit de richting Heerenveen/Drachten
rijdt u op de A7 richting Delfzijl. Na het Julianaplein (voorbij de eerste verkeerslichten) neemt u de eerste afslag naar Helpman. Ga bij de stoplichten onderaan de afrit rechtsaf de Verlengde Hereweg op. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf. U bevindt zich nu op de Van Iddekingeweg. Ons hoofdkantoor is na circa honderd meter aan uw rechterhand. De parkeerplaats bevindt zich achter het gebouw en bereikt u door direct na het pand rechtsaf te slaan.

Vanuit de richting Assen/Emmen/Zwolle rijdt u op de A28 richting Groningen. Bij de verkeerslichten (Julianaplein) gaat u rechtsaf richting Delfzijl en meteen weer rechtsaf de afslag Helpman. Ga bij de stoplichten onderaan de afrit rechtsaf de Verlengde Hereweg op. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf. U bevindt zich nu op de Van Iddekingeweg. Ons hoofdkantoor is na circa honderd meter aan uw rechterhand. De parkeerplaats bevindt zich achter het gebouw en bereikt u door direct na het pand rechtsaf te slaan.

Vanuit de richting Winschoten/Oldenburg rijdt u op de A7 richting Groningen. Bij de tweede verkeerslichten (na stadion Euroborg) gaat u linksaf onder het viaduct door richting Assen/Drachten. Na ongeveer 200 meter neemt u de eerste afrit rechts (Helpman). Onderaan de afrit gaat u bij de verkeerslichten linksaf (voorsorteren op de middelste rijstrook) de Verlengde Hereweg op. Bij de tweede verkeerslichten gaat u rechtsaf. U bevindt zich nu op de Van Iddekingeweg. Ons hoofdkantoor is na circa honderd meter aan uw rechterhand. De parkeerplaats bevindt zich achter het gebouw en bereikt u door direct na het pand rechtsaf te slaan.