Werken in de zorg zonder diploma Breda

Ben je geïnteresseerd in een carrière in de zorg, maar beschik je niet over een diploma? Goed nieuws! Bij Fokus begrijpen we dat passie, toewijding en de juiste mindset soms belangrijker kunnen zijn dan formele kwalificaties. Ontdek hoe je jouw pad kunt vinden en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de gezondheidszorgsector.

 

Er zijn geen vacatures gevonden.

 

Werken in de zorg zonder diploma

Het is een wijdverbreid misverstand dat werken in de zorg zonder diploma onmogelijk is. Hoewel sommige functies in de zorg een specifieke opleiding en certificering vereisen, zijn er ook diverse mogelijkheden om zonder diploma aan de slag te gaan. Fokus, als gespecialiseerd bedrijf in ADL-assistentie (Activiteiten Dagelijks Leven), biedt bijvoorbeeld banen aan voor mensen zonder diploma.

 

ADL-assistentie bij Fokus

Fokus is een toonaangevend bedrijf dat ADL-assistentie verleent aan mensen met een lichamelijke beperking. In Breda hebben we verschillende locaties waar we onze diensten aanbieden. Als ADL-assistent bij Fokus help je mensen met dagelijkse activiteiten, zoals persoonlijke verzorging, huishoudelijke taken en sociale interactie.