Project Nieuwegein Fokkesteeg

Provincie Utrecht

Omschrijving woning

 

Het betreft hier een ruime zonnige driekamer hoekwoning.  De tuin ligt op het zuiden/zuidoosten en is ca. 50 m2 groot. De tuin is vanuit de slaapkamer te betreden. De slaapkamers liggen aan de achterkant van de woning. In de woning is een ruime berging en een aparte ruimte voor de wasmachineaansluiting. 

 De supermarkt is op ongeveer 25 meter afstand. Er is een patatzaak, kapper en buurthuis om de hoek. De apotheek en het gezondheidscentrum (arts, fysiopraktijk en dergelijke) zitten ook om de hoek. De tramhalte ligt op vijf minuten afstand en is gemakkelijk bereikbaar voor rolstoelers. Met de tram bent u in 25 minuten in het centrum van Utrecht en met 5 minuten in het centrum van Nieuwegein. Verder zijn er korte uitvalswegen naar de A27, A28, A12 en A2.

 

Omschrijving project

 

Fokus Nieuwegein Fokkesteeg telt vijftien grondgebonden woningen met tuin. De woningen hebben drie of vier kamers en liggen in de rustige woonwijk Fokkesteeg op steenworp afstand van het oude stadsdeel Vreeswijk. De wijk ligt tussen het centrale park Oudegein in het westen en het Merwedekanaal in het oosten. Voorzieningen als een buurthuis, gezondheidscentrum, warme bakker en supermarkt zijn in de directe nabijheid. De tramhalte (rolstoeltoegankelijk) brengt u zo naar het gezellige centrum van Nieuwegein of naar het bruisende Utrecht.


Ik heb belangstelling

 Terug naar woningaanbod
adres
Hoornseschans
aantal kamers
3
etage
begane grond
beschikbaar
onder voorbehoud toegewezen, u kunt nog wel reageren
oppervlakte
80 m2
balkon/tuin
tuin
indicatie bruto huurprijs
636,67
indicatie netto huurprijs
633,25