Project Maastricht Centrum

Provincie Limburg

Omschrijving woning

 

Midden in de binnenstad van Maastricht bevindt zich deze driekamerwoning op de begane grond. Er is een woonkamer met open keuken van circa 40 m 2 en 2 slaapkamer. De grote slaapkamer is bereikbaar vanuit de woonkamer en de badkamer. Vanuit de hal is er toegang naar de berging, waar zich ook de wasmachineaansluiting bevindt. Er is een klein tuintje. De woning ligt aan de voorzijde aan de straat, aan de achterzijde is een parkeerplaats. Kijkt u voor meer details op de plattegrond.

 

Omschrijving project

 

Fokus Maastricht Centrum ligt op een steenworp afstand van het mooiste plein van Nederland; het Vrijthof. Het project bestaat uit twee locaties. Het oorspronkelijke Maastricht Centrum telt vijftien drie- en tweekamerwoningen. De woningen liggen verspreid over drie straten en een plein. Bijna alle

woningen hebben een tuintje, dit is uniek te noemen voor de binnenstad.

De negen nieuwe woningen, gelegen in het appartementencomplex Lindepoort zijn begin 2013

opgeleverd. De woningen hebben drie kamers en een wintertuin grenzend aan de woonkamer en slaapkamer. In Maastricht is ieder weekend wel iets te doen. Bioscoop Lumiere ligt nabij het project en is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Elke woensdag en vrijdag is er op korte afstand een gezellige grote markt.


Ik heb belangstelling

 Terug naar woningaanbod
adres
Bogaardenstraat
aantal kamers
3
etage
begane grond
beschikbaar
onder voorbehoud toegewezen, u kunt nog wel reageren
balkon/tuin
tuin
indicatie bruto huurprijs
641,15
indicatie netto huurprijs
633,25