Project Groningen Stadswerf

Provincie Groningen

Omschrijving woning

 

De vierkamerwoning heeft een ruime woonkamer met open keuken van ongeveer 46 m2. Vanuit de woonkamer en grootste slaapkamer is de serre bereikbaar. Hier kunt u al vroeg van de voorjaarszon genieten. Er is een ruime inpandige berging, hier bevindt zich ook een wasmachine- en wasdrogeraansluiting. Op de plattegrond vindt u de indeling van de woning.

Een inschrijving bij WoningNet Groningen is verplicht.

 

Omschrijving project

 

Wonen aan het water, op een steenworp afstand van de gezelligheid en de voorzieningen van de binnenstad; dat is Stadswerf. Stadswerf ligt daar waar het Van Starkenborghkanaal het Oosterhamrikkanaal kruist. Op de hoek van de Kraanvogelweg en Paradijsvogelstraat staat het 'Pakhuis' gerealiseerd, een modern appartementencomplex van acht woonlagen. In het 'Pakhuis' zijn zestien Fokuswoningen gevestigd: acht woningen met vier kamers en acht woningen met drie kamers. De woningen hebben een ruime woonkamer, grote slaapkamers en een serre.

 

De Stadswerf is een nieuwe wijk met stadswoningen en -appartementen en een heerlijke uitwaaiboulevard aan de kade. De Stadswerf combineert de voordelen van de stad met die van het vrije wonen. Er wordt veel geïnvesteerd in verkeer, openbare ruimte en woningbouw. Op een steenworp afstand liggen het Pioenrozenpark, het Oosterpark en een bushalte (Oliemulderweg).

 


Ik heb belangstelling

 Terug naar woningaanbod
adres
Kraanvogelstraat
aantal kamers
4
etage
3e verdieping
beschikbaar
onder voorbehoud toegewezen, u kunt nog wel reageren
oppervlakte
90 m2
balkon/tuin
serre
indicatie bruto huurprijs
734,46
indicatie netto huurprijs
697,07