Project Arnhem Centrum

Provincie Gelderland

Omschrijving woning

 

Het betreft een 3 kamerwoning met 2 slaapkamers, gelegen op de derde verdieping. Naast een inpandige berging, beschikt de woning over een apart gastentoilet.

 

De woning ligt in een levendige wijk, genaamd 'Het Spijkerkwartier' en ligt nabij het centrum.

Spijkerkwartier is een groene wijk met voornamelijk sfeervolle, oude panden, op loopafstand van station Velperpoort en op enkele minuten fietsen van het centrum.

Door en langs Arnhem lopen verschillende provinciale en rijkswegen. Ook heeft de stad meerdere treinstations. Dit zorgt voor een goede bereikbaarheid.

Arnhem biedt u alle denkbare voorzieningen. De stad is landelijk bekend door haar vele toeristische attracties, bijvoorbeeld Burgers' Zoo, Het Nederlands Openluchtmuseum en het Modekwartier. Nationale Parken De Hoge Veluwe en Veluwezoom liggen op enkele kilometers van de stad.

 

Bekijk de plattegrond voor de indeling van de woning.

 

De woning is recent (voorjaar 2023) geheel gerenoveerd.

 

Omschrijving project

 

Nabij het centrum van Arnhem ligt het Fokusproject Arnhem Centrum. Het project telt vijftien ruime woningen met drie of vier kamers. De benedenwoningen hebben een klein tuintje, de appartementen zijn voorzien van een zonnig balkon op het zuiden. Het project ligt in de wijk Spijkerkwartier en grenst aan de noordoostkant van het centrum. Het is een levendige wijk met een gevarieerd aanbod van winkels. Arnhem biedt alle mogelijke faciliteiten op gebied van winkelen, uitgaan, cultuur en recreatie.


Ik heb belangstelling

 Terug naar woningaanbod
adres
Dijkstraat
aantal kamers
3
etage
3e verdieping
beschikbaar
direct beschikbaar
oppervlakte
68 m2
balkon/tuin
balkon
indicatie bruto huurprijs
693,64 (onder voorbehoud)
indicatie netto huurprijs
647,19 (onder voorbehoud)