Project Almere Haven Binnenhof

Provincie Flevoland

Omschrijving woning

 

Deze driekamerwoning ligt op de begane grond van een complex met drie verdiepingen. De tuin/het terras ligt aan het binnenterrein van het complex waar geen auto's komen. De woning heeft een woonkamer met open keuken en er zijn twee slaapkamers. Het centrum, winkels en de wekelijkse markt (vrijdag) bevinden zich op korte afstand.

 

Specifieke woningkenmerken:  

Er ligt een 4 jaar oude taupekleurige laminaatvloer in de woning. De erfgename wil hiervoor graag een overnamebedrag ontvangen van de nieuwe huurder (dit is onderling af te stemmen). De nieuwe huurder kan de vloer ook weigeren, dan moet de erfgename de vloer verwijderen.

In de hal ligt een inloopmat en blijft gratis achter.

In de slaapkamer aan het trapportaal ligt een zeil met ondervloer en blijft gratis achter.

In de woning blijven enkele plafonnieres kosteloos achter.

In de inpandige berging blijven een aantal legplanken kosteloos achter.

In de woonkamer blijft een koof met inbouw spotjes kosteloos achter.

 

Voor de plattegrond, zie bijlage: let op de kamerindeling is afwijkend van de plattegrond. De badkamer in de hal is nu een inpandige berging. De wasbak, toilet en douche in de badkamer zijn omgedraaid.  De maten zijn wel hetzelfde.

 

Omschrijving project

 

Fokus Almere Haven Binnenhof bestaat uit vijftien grondgebonden woningen met twee, drie of vier kamers. De meeste woningen hebben een ruime tuin. De woningen zijn deels op een woonerf gelegen. Het Fokusproject ligt op steenworp afstand van het rustige centrum van Almere Haven. De gezellige Havenkom met diverse restaurants en terrasjes is vlakbij. De wijk De Hoven is zo opgezet dat er vooral bestemmingsverkeer komt. Het is het eerste Fokusproject van Nederland, op een mooie locatie dichtbij bos en water.

 

 


Ik heb belangstelling

 Terug naar woningaanbod
adres
Binnenhof
aantal kamers
3
etage
begane grond
beschikbaar
direct beschikbaar
balkon/tuin
tuin
indicatie bruto huurprijs
670.63
indicatie netto huurprijs
633,25