Header

Zoek je een baan van betekenis? Kom naar onze informatiebijeenkomst!

 

Zoek je een flexibele en afwisselende baan waarmee je echt iets voor een ander kunt betekenen? Dan is de functie van ADL-assistent iets voor jou. Je verleent assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) aan mensen met een zware fysieke beperking. Het gaat hierbij om hulp bij bijvoorbeeld wassen, aankleden, verplaatsingen en eenvoudige verpleegtechnische assistentie. De cliënt kan 24 uur per dag en zeven dagen per week assistentie inroepen op het moment dat hij dat wil. Daarmee maak je het mogelijk dat zij gewoon en in alle vrijheid wonen en leven.

 

Voor onze projecten in Tilburg en Waalwijk zoeken wij nieuwe collega’s (gemiddeld 15 uur per week). Wij bieden een afwisselende en flexibele baan waarin geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij een interne opleiding aan.

 

Nieuwsgierig geworden? Kom dan op naar een van onze Informatiebijeenkomsten.

Tilburg, 27 januari van 19.00-21.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur) aan de Tafelbergstraat 11, Tilburg

Waalwijk, op 30 januari van 19.00-21.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur) aan de Nelson Mandelastraat 2, Waalwijk

 

Wij zien uit naar je komst en vertellen je graag alles wat je wilt weten over de functie en het werken bij Fokus. Kom jij ook? Meld je aan via werken@fokuswonen.nl en stuur tevens je CV mee. Laat ons ook weten in welke locatie je interesse hebt.