Fokker terminal

 

Het congres wordt 24 november gehouden in de prachtige Fokker terminal in Den Haag. Deze ligt aan de Binckhorstlaan 249 in Den Haag. De Fokker terminal is een karakteristiek en inspirerend industrieel gebouw. De voormalige school voor luchtvaarttechniek heeft een grote metamorfose ondergaan en is herontwikkeld tot evenementenlocatie. De locatie is door de ligging nabij de snelwegen A4 en A12 zeer goed bereikbaar en beschikt over 400 parkeerplaatsen. Het hart van het gebouw wordt gevormd door de indrukwekkende 9 meter hoge hangar van 35 meter breed en 68 meter lang. Vroeger stonden hier de vliegtuigen opgesteld waar studenten aan sleutelden. De hangar wordt overspannen door een staalconstructie met glazen lichtstraten die zorgen voor fraai daglicht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met de auto?

Komt u met de auto, dan kunt u de volgende route volgen:

  • Volg de A12 richting Den Haag
  • Neem na het Prins Clausplein op de A12 afslag 4 (Voorburg Den Haag, Binckhorst)
  • Bij de verkeerslichten onderaan de afrit linksaf, vervolgens rechtdoor de Maanweg volgen
  • Einde Maanweg met de bocht mee naar rechts de Binckhorstlaan op
  • Na de brug de 3e afslag links, de ventweg op, parallel aan de Binckhorstlaan
  • De Fokker terminal ligt na 100 meter aan uw linkerhand
  • De Fokker terminal beschikt over een ruim en gratis parkeerterrein

 

Met het openbaar vervoer?

Neem vanaf Station Den Haag Hollands Spoor bus 26 richting Voorburg Station. Vertrekhalte treft u aan de achterkant van het station, naast de Haagse Hogeschool. Uitstappen bij halte Zonweg, 100 meter teruglopen, De Fokker terminal ligt aan de overzijde van de Binckhorstlaan. Kijk voor actuele informatie op www.9292.nl.

 

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, zal er een gratis pendelbus rijden tussen Den Haag Centraal Station en de Fokker terminal. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven of u hiervan gebruik wenst te maken. De  pendelbussen rijden tussen 11.45 en 12.45 uur. De bussen van Koninklijke Beuk vertrekken vanaf het busplatform op de 1e etage van het station, achter het Connexxion huisje en zijn herkenbaar aan de borden met 'Fokker Terminal' aan de zijkant. Er is ook een rolstoelbus aanwezig. Een steward in gele jas is ter plaatse voor eventuele vragen. Na afloop van het congres rijden de bussen ook weer terug naar Den Haag Centraal station tussen 17.00 en 18.00 uur. Het busplatform bevindt zich in de hal ter hoogte van de sporen. Zowel bij spoor 1 als bij spoor 10 zijn een trap en twee roltrappen te vinden. Aan de Anna van Buerenzijde bevindt zich ook een lift naar het busplatform.