Parttime ADL-assistent (helpende) voor mensen met een fysieke beperking

Solliciteren

 

in Apeldoorn La Ronde


Wie zoeken we?

 

Taakomschrijving

Wil jij graag werken in de zorg, maar heb je nog geen zorgdiploma? Kom dan als ADL-assistent ons gezellige team in Apeldoorn versterken. Wij leiden je intern op waardoor een zorgdiploma geen vereiste is.

Als ADL-assistent assisteer je mensen met een lichamelijke beperking bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). De cliënt bepaalt wat, wanneer en hoe de assistentie wordt verleend. Hierdoor kunnen zij, net als jij en ik, hun eigen leven leiden zoals zij dat willen.

De werkzaamheden zijn veelzijdig; je kunt denken aan helpen bij het aan- en uitkleden, verplaatsingen, assisteren bij het wassen of toiletgang of bijvoorbeeld ondersteunen bij het eten en drinken.

Fokus vraagt

Een opleiding en/of ervaring in de zorg is voor ons dus minder relevant. Het is belangrijker dat jij een dienstverlenende instelling hebt, dat je goed je grenzen weet aan te geven, gemotiveerd en communicatief vaardig bent. Wij zorgen ervoor dat je intern opgeleid wordt tot ADL-assistent, zodat je bevoegd en bekwaam bent voor de diverse werkzaamheden en verpleegtechnische handelingen.

Daarnaast ben je fysiek fit in verband met de fysiek belastende werkzaamheden en flexibel inzetbaar voor alle voorkomende diensten. Mocht je op zoek zijn naar een baan voor in de ochtenden, dan nodigen we je ook uit om te solliciteren.

 

Fokus biedt

 • Een contract van één jaar met aansluitend al de kans op een vast dienstverband.
 • Een startsalaris volgens Fokus cao (schaal 4) tussen €12,54 en €16,58 bruto per uur, exclusief eventuele toeslagen. Inschaling is op basis van het aantal jaar relevante werkervaring. Als je de interne opleiding goed hebt afgerond, dan ga je na één jaar een schaal omhoog (schaal 5, tussen €13,18 en €17,78 bruto per uur).
 • Een parttime dienstverband voor 65 tot 100 uur per maand (gemiddeld 15 tot 23 uur per week).
 • Een rooster dat minimaal een maand van tevoren bekend is, zodat je weet wanneer je moet werken.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: in het eerste jaar van jouw dienstverband krijg je een interne opleiding tot ADL-assistent. Op termijn kun je eventueel ook een BBL-opleiding volgen.


 • Wil jij ons team in Apeldoorn La Ronde versterken?
  Via ons online sollicitatieformulier kun je jouw gegevens achterlaten, zodat we contact met jou kunnen opnemen!

   

  Meer informatie

  Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met HR via Whatsapp of via onderstaande.
  T (050) 521 72 00

  E werken@fokuswonen.nl

   

  Vacaturenummer: v22.0358

   

  Sluitingsdatum: 04 februari 2023

   

  Solliciteren Bekijk filmpje
  Deel deze vacature