Wil jij een bijbaan in de zorg? Word ADL-assistent bij Fokus in Den Bosch

Solliciteren

 

in Den Bosch Amsterdamstraat


Wie zoeken we?

 

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een bijbaan in de zorg? Kom dan als ADL-assistent ons gezellige team in Sittard versterken. Wij leiden je intern op waardoor een zorgdiploma geen vereiste is.

Als ADL-assistent assisteer je mensen met een lichamelijke beperking bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). De cliŽnt bepaalt wat, wanneer en hoe de assistentie wordt verleend. Hierdoor kunnen zij, net als jij en ik, hun eigen leven leiden zoals zij dat willen.

De werkzaamheden zijn veelzijdig; je kunt denken aan helpen bij het aan- en uitkleden, verplaatsingen, assisteren bij het wassen of toiletgang of bijvoorbeeld ondersteunen bij het eten en drinken.

Fokus vraagt

Door onze interne opleiding is een diploma in de zorg geen vereiste voor de functie. Het is belangrijker dat jij een dienstverlenende instelling hebt, goed je grenzen weet aan te geven, gemotiveerd en communicatief vaardig bent.

Daarnaast ben je flexibel inzetbaar in o.a. de weekenden en vakanties en fysiek fit in verband met de fysiek belastende werkzaamheden. Je bent inzetbaar voor alle voorkomende diensten.

 

Fokus biedt

Als ADL-assistent heb je een flexibele bijbaan waarbij je echt iets voor een ander kunt betekenen en alvast ervaring op kunt doen in de zorgsector. Daarnaast bieden wij:
Een bijbaan voor 30 uur per maand (gemiddeld 7,5 uur per week) voor in de avonden, weekenden en vakanties.
Een startsalaris volgens Fokus cao tussen €12,04 en €16,09 bruto per uur, exclusief eventuele toeslagen.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering.

Interesse?

Spreekt de functie jou aan? Solliciteer dan direct via het online sollicitatieformulier. We komen graag met jou in contact!

Bij voldoende geschikte sollicitanten kunnen we de vacature eerder sluiten.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met een medewerker van de afdeling HR.
T 050 - 52 17 200

E werken@fokuswonen.nl

 

Vacaturenummer: v21.0165

 

Sluitingsdatum: 06 november 2021
Solliciteren Bekijk filmpje