Parttime ADL-assistent (helpende) voor mensen met een fysieke beperking (nachtdienst)

Solliciteren

 

in Apeldoorn Beekpark


Wie zoeken we?

 

Taakomschrijving

Wil jij de overstap maken naar de zorg of ben je herintreder op de arbeidsmarkt? Wil jij ervoor zorgen dat onze cliŽnten, ondanks hun fysieke beperking, zelfstandig en vrij kunnen leven? Dan is de functie ADL-assistent bij Fokus iets voor jou! Ook zonder zorgachtergrond kun je bij ons aan de slag. Wij zorgen er namelijk voor dat je intern wordt opgeleid, zodat je bevoegd bent en jij je bekwaam voelt voor de werkzaamheden.

Als ADL-assistent assisteer jij onze cliŽnten bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). De werkzaamheden zijn veelzijdig; zo assisteer je bijvoorbeeld bij aan- en uitkleden, verplaatsingen, wassen, toiletgang en eenvoudig verpleegtechnische assistentie (EVA). Onze cliŽnten wonen zelfstandig en hebben zelf de regie. Dat betekent dat zij aangeven wanneer en wat voor assistentie ze nodig hebben.

Manon van den Heuvel woont in een aangepaste woning met assistentie van Fokus. Ze heeft een vlog gemaakt over haar ochtendroutine met Fokus, die een goed beeld geeft van ons concept. Klik hier om deze te bekijken.

Fokus vraagt

Door onze interne opleiding is een achtergrond in de zorg geen vereiste voor de functie. Het is belangrijker dat jij een dienstverlenende instelling hebt, goed je grenzen weet aan te geven, gemotiveerd en communicatief vaardig bent.

Daarnaast ben je fysiek fit in verband met de fysiek belastende werkzaamheden en inzetbaar voor de nachtdiensten van 23.00 uur tot 07.00 uur.

 

Fokus biedt

Als ADL-assistent heb je een afwisselende baan waarbij je echt iets voor een ander kunt betekenen. Je werkt in een team en hebt veel contact met collega’s en cliŽnten. Daarnaast bieden wij:
  • Een parttime dienstverband voor 80 uur per maand (gemiddeld 18 uur per week).
  • Een rooster dat minimaal een maand van tevoren bekend is, zodat je ook naast jouw werk dingen in kunt plannen.
  • Een contract voor een periode van 7 maanden met intentie tot verlenging.
  • Een startsalaris volgens Fokus cao tussen €12,04 en €16,09 bruto per uur, exclusief eventuele toeslagen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering.


Interesse?
Spreekt de functie jou aan? Solliciteer dan direct via het online sollicitatieformulier. We komen graag met jou in contact!

Bij voldoende geschikte sollicitanten kunnen we de vacature eerder sluiten.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met een medewerker van de afdeling HR.
T (050) 521 72 00

E werken@fokuswonen.nl

 

Vacaturenummer: v21.0161

 

Sluitingsdatum: 23 oktober 2021
Solliciteren Bekijk filmpje