Parttime ADL-assistent (helpende) in Groningen Beijum

Solliciteren

 

in Groningen Beijum


Wie zoeken we?

 

Taakomschrijving

Als ADL-assistent (algemene dagelijkse levensverrichtingen) bij Fokus heb je een baan waarbij je echt iets voor een ander kunt betekenen en je mee kunt gaan op het tempo van de cliŽnt. We hebben dus geen vaste tijden voor de assistentie die wij verlenen. Het werk is veelzijdig; zo assisteer je bijvoorbeeld bij aan- en uitkleden, verplaatsingen, wassen, toiletgang en eenvoudig verpleegtechnische assistentie (EVA).

Onze cliŽnten hebben een fysieke beperking en wonen zelfstandig. Zij houden zelf de regie en kunnen 24 uur per dag assistentie oproepen. Op dit moment bestaat het project uit negen cliŽnten en een gezellig ADL-team van ongeveer 30 collega’s.

Naast lange diensten hebben we ook veel kortere diensten (minimaal 3 uur). Hierdoor is deze baan vaak goed te combineren met een gezinsleven of hobby's. We zoeken iemand die op alle voorkomende diensten kan worden ingezet, waarbij de vroege dienst om 6.30 uur ’s ochtends kan starten. Het rooster kan elke week anders zijn, maar is wel een maand van tevoren bekend. Je weet dus tijdig wanneer je moet werken en wanneer je vrij bent. Het is wel fijn als je, indien nodig en mogelijk, af en toe kunt invallen voor een collega.

Fokus vraagt

Een achtergrond in de zorg mag, maar is bij ons niet noodzakelijk. Door de interne opleiding zorgen wij ervoor dat je bevoegd en bekwaam wordt voor alle werkzaamheden. Het is wel van belang dat je ons concept (werken op regie, aanwijzing en tempo van de cliŽnt) omarmt, je een dienstverlenende instelling en doorzettingsvermogen hebt en dat je stevig in je schoenen staat.

 

Fokus biedt

  • De kans om je om te scholen naar de zorg d.m.v. onze eigen interne opleiding, maar wellicht op termijn ook met een BBL-opleiding.
  • Werken volgens een uniek concept.
  • Een contract van ťťn jaar voor 80 uur per maand (gemiddeld 18 uur per week) met uitzicht op een vast contract.
  • Een startsalaris volgens Fokus cao tussen € 12,04 en €16,09 bruto per uur (exclusief eventuele toeslagen). De inschaling is op basis van jouw relevante werkervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand.


Interesse?
Wil jij onderdeel uitmaken van ons team in Beijum? Dan komen we graag met jou in contact! Je kunt solliciteren op deze vacature via het online sollicitatieformulier.

Bij voldoende geschikte sollicitanten kunnen we de vacature eerder sluiten.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met een medewerker van de afdeling HR.
T 050 - 52 17 200

E werken@fokuswonen.nl

 

Vacaturenummer: v21.0111

 

Sluitingsdatum: 07 augustus 2021
Solliciteren Bekijk filmpje