Project Schipluiden Korpershoek

Provincie Zuid-Holland

Omschrijving woning

 

Het betreft een nette ruime drie kamer woning gelegen op de begane grond. De woning heeft een woonkamer met open keuken, er is een inductiekookplaat aanwezig.

Verder heeft de woning twee slaapkamers en is er een tillift aanwezig in de badkamer en slaapkamer. Deze blijven ook achter en worden niet verwijderd.

Er is een onderhoudscontract met Pronk Ergo maar mocht er geen gebruik van gemaakt worden dan is er wellicht de mogelijkheid om het contract te stoppen. Kijkt u voor meer informatie op de plattegrond.

 

 

 

Omschrijving project

 

Aan de rand van het pittoreske dorp Schipluiden, midden in het groen en nabij een aantal grote steden, ligt het Fokusproject Schipluiden Korpershoek. De Fokuswoningen zijn verspreid over vier rustige straten én een flatgebouw. Een aantal van deze woningen heeft een prachtig uitzicht op de monumentale korenmolen 'Korpershoek' en op de Vlaardingse vaart. Alle woningen hebben een kleine tuin of een balkon. De supermarkt, bakker, bibliotheek, het postagentschap en enkele andere winkels bevinden zich op ongeveer 500 meter van het project. Schipluiden is een actief dorp met een actief verenigingsleven en diverse evenementen.


Ik heb belangstelling

 Terug naar woningaanbod
adres
Goudenregenstraat
aantal kamers
3
etage
begane grond
beschikbaar
onder voorbehoud toegewezen, u kunt nog wel reageren
oppervlakte
70 m2
balkon/tuin
tuin
indicatie bruto huurprijs
704,51
indicatie netto huurprijs
699,01