Project Zwolle Ittersumerlanden

Provincie Overijssel

Omschrijving woning

 

Een starterswoning met een woonkamer met open keuken en één slaapkamer. Er is een inpandige berging aanwezig. Er is een tevens een buitenruimte. Het winkelcentrum en diverse andere voorzieningen liggen 'om de hoek'. Deze tweekamerwoning is een starterswoning. Dit betekent dat u bij acceptatie, uw oorspronkelijke inschrijvingsdatum op de wachtlijst kunt houden.

 

Ter overname beschikbaar: laminaatvloer met plinten, keukenapparatuur, keukenverlichting, badkamerverlichting, handdoekringen, planken in keuken en badkamer, gordijnrails zit- en slaapkamer, hor slaapkamer, elektrische zonwering.

 

Omschrijving project

 

 

In de geliefde wijk Zwolle-Zuid ligt de buurt Ittersumerlanden. In de appartementengebouwen aan de Regentenstraat en de Democratenlaan liggen zestien Fokuswoningen van woningcorporatie deltaWonen. De twee- en driekamerappartementen liggen op de begane grond, eerste en tweede verdieping en hebben een tuin of balkon. Ook zijn er 2 vierkamerappartementen aanwezig; deze liggen op de begane grond en hebben een tuin. De woningen hebben een moderne aangepaste keuken en doucheruimte. De buurt is ruim van opzet en er is veel groen in de nabije omgeving. Alle voorzieningen, zoals het vernieuwde en uitgebreide winkelcentrum van Zwolle-Zuid, gezondheidsvoorzieningen, bibliotheek en wijkcentrum, bevinden zich letterlijk om de hoek. Het IJsselgebied is goed bereikbaar, net als het historisch centrum van Zwolle. De busverbinding naar het centrum en het NS-station is prima.


Ik heb belangstelling

 Terug naar woningaanbod
adres
Democratenlaan
aantal kamers
2
etage
begane grond
beschikbaar
onder voorbehoud toegewezen, u kunt nog wel reageren
oppervlakte
48 m2
balkon/tuin
terras
indicatie bruto huurprijs
590,98
indicatie netto huurprijs
566,48