Project Haarlem Raaks

Provincie Noord-Holland

Omschrijving woning

 

Dit ruime 3 kamerappartement heeft een woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers. De grootste slaapkamer heeft toegang tot de badkamer. Er is een inpandige berging en een parkeerplek in een nabij gelegen parkeergarage. In de directe omgeving bevinden zich diverse winkels, het gemeentelijk loket, een bioscoop en een markt.

 

Informatie (08-23):

Net 3 kamer appartement gelegen op de 3e etage. Drukke ligging, midden in het centrum, slaapkamer aan straatzijde. Lift aanwezig en automatische deuren. Verstelbaar keukenblok. Diverse beugels toilet, douche en wastafel. Gehele woning is voorzien van zeil op de vloer. Raambekleding en inductie kookplaat zijn ter overname (e.e.a. in overleg met huidige bewoonster). Complex is onderdeel van een VVE.

 

De woning is, onder voorbehoud, beschikbaar per 1 september 2023.

 

 

Omschrijving project

 

De zestien Fokuswoningen liggen midden in de Haarlemse binnenstad, grotendeels een zeer rolstoeltoegankelijk wandel- en winkelgebied, op steenworp afstand van de Grote Markt. De woningen zijn verdeeld over drie locaties: de Zoetestraat, Zuiderstraat/ Drossestraat en Raaks/ Jacobsstraat. De appartementen hebben twee, drie of vier kamers. Alle woningen hebben minstens één balkon of terras, een inpandige berging en een parkeerplek in een nabij gelegen parkeergarage. In de directe omgeving bevinden zich diverse winkels, het gemeentelijk loket, een bioscoop, en de markt.


Ik heb belangstelling

 Terug naar woningaanbod
adres
Raaks
aantal kamers
3
etage
3e verdieping
beschikbaar
onder voorbehoud toegewezen, u kunt nog wel reageren
balkon/tuin
balkon
indicatie bruto huurprijs
855,88
indicatie netto huurprijs
780,00