Project Helmond Parc Viverre

Provincie Noord-Brabant

Omschrijving woning

 

Deze ruime woning heeft een open keuken en er zijn 2 slaapkamers. De grootste slaapkamer is vanuit de badkamer en de woonkamer bereikbaar. Kijk voor meer informatie op de plattegrond.    

 

Woningkenmerken:
- Onderrijdbare hoekkeuken (keuken waar je met een rolstoel onder kan)
- Douchestoel
- Beugels toilet
- Geen buitenruimte bij de woning
- Afzuigkap keuken blijft achter, standaard is deze niet aanwezig. Klein onderhoud is voor de huurder zelf.
- Mogelijk blijven er zaken achter ter overname voor een nieuwe huurder. Een nieuwe huurder is niet verplicht om deze zaken over te nemen.

 

Omschrijving project

 

Fokus Helmond Parc Viverre telt veertien Fokuswoningen. Het project is gebouwd in 2009 en ligt aan de rivier de Goorloop in de wijk Helmond-West. De drie- en vierkamerwoningen zijn ruim, beschikken over een open keuken en veel bergruimte. De meeste woningen hebben een mooi uitzicht over groenpartijen. Op circa 400 meter ligt een winkelcentrum met alle denkbare voorzieningen. De afstand tot het gezellige centrum van Helmond is zo’n 1,5 kilometer.

Het Goorloopgebied is nog volop in ontwikkeling. In 2015 heeft Helmond één langgerekt wijkpark, dat zich langs de Goorloop uitstrekt van de Warande tot aan het Groot Goor. In dit park komt ook een natuurspeeltuin. De breedte van deze groene route varieert van 100 tot 200 meter. Om het park aantrekkelijk te maken, komen er bankjes, fiets- en wandelpaden.


Ik heb belangstelling

 Terug naar woningaanbod
adres
De Wieken
aantal kamers
3
etage
2e verdieping
beschikbaar
direct beschikbaar
oppervlakte
79 m2
indicatie bruto huurprijs
650,92
indicatie netto huurprijs
608,01