Header

Project Helmond Parc Viverre

Provincie Noord-Brabant

Omschrijving woning

 

Deze ruime woning  heeft een woonkamer met open keuken en er zijn 3 slaapkamers. De grootste slaapkamer is vanuit de badkamer en de woonkamer bereikbaar. Vanuit de woonkamer heeft u een mooi uitzicht op groenpartijen. Kijk voor meer informatie op de plattegrond.

 

Omschrijving project

 

Fokus Helmond Parc Viverre telt veertien Fokuswoningen. Het project is gebouwd in 2009 en ligt aan de rivier de Goorloop in de wijk Helmond-West. De drie- en vierkamerwoningen zijn ruim, beschikken over een open keuken en veel bergruimte. De meeste woningen hebben een mooi uitzicht over groenpartijen. Op circa 400 meter ligt een winkelcentrum met alle denkbare voorzieningen. De afstand tot het gezellige centrum van Helmond is zo’n 1,5 kilometer.

Het Goorloopgebied is nog volop in ontwikkeling. In 2015 heeft Helmond één langgerekt wijkpark, dat zich langs de Goorloop uitstrekt van de Warande tot aan het Groot Goor. In dit park komt ook een natuurspeeltuin. De breedte van deze groene route varieert van 100 tot 200 meter. Om het park aantrekkelijk te maken, komen er bankjes, fiets- en wandelpaden.


Ik heb belangstelling

 Terug naar woningaanbod
adres
De Wieken
aantal kamers
4
etage
1e verdieping
beschikbaar
onder voorbehoud toegewezen, u kunt nog wel reageren
oppervlakte
105 m2