Project Venlo Blerick

Provincie Limburg

Omschrijving woning

 

Deze woning ligt op de begane grond en is gelijkvloers. De hal biedt ruimte voor het plaatsen van een scootmobiel. De woning heeft ook een tuin.

Voor de woning is een parkeerplaats; u kunt uw auto tot aan de voordeur parkeren. In de directe omgeving van de woning is een nieuw aangelegd park. In de tuin bevindt zich een berging. De tuin is gelegen op het zuiden en is ongeveer 35 m2 groot en volledig omheind. Het terras en het tuinpad zijn bestraat. 

 

Omschrijving project

 

Fokus Venlo Blerick telt vijftien ruime grondgebonden woningen met voor- en achtertuin en drie of vier kamers. Het project ligt aan rustige straten in een moderne, levendige wijk met koop- en huurwoningen. Er is voldoende parkeerruimte. Gemeente Venlo investeert in een prachtige parkachtige omgeving. Een bushalte en een winkelcentrum zijn vlakbij. Het centrum van Venlo en Blerick liggen op respectievelijk 3,8 km en 2 km. Recent zijn de badkamers in alle woningen gerenoveerd. Alle badkamers zijn vergroot en er is een flexibel wand-railsysteem aangebracht, waaraan een wastafel en armleuningen vastgeklikt kunnen worden.


Ik heb belangstelling

 Terug naar woningaanbod
adres
Rhodondendronstraat
aantal kamers
3
etage
begane grond
beschikbaar
direct beschikbaar
oppervlakte
70 m2
balkon/tuin
tuin
indicatie bruto huurprijs
634,35
indicatie netto huurprijs
633,25