Header

Project Arnhem De Symfonie

Provincie Gelderland

Omschrijving woning

 

Deze woning heeft een woonkamer met aangepaste open keuken en twee slaapkamers. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon wat over de gehele breedte van de woning ligt. Vanuit de grootste slaapkamer heeft u rechtstreeks toegang tot de badkamer. 

Er is een ruime berging in de woning. De omgeving is rustig en de wijk is ruim opgezet met veel groenvoorzieningen en waterpartijen.

 

Ter overname in de woning: laminaatvloer, keramische kookplaat en afzuigkap.

 

Omschrijving project

 

Centraal en nabij de binnenstad van Arnhem ligt Fokus Arnhem De Symfonie. Het Fokusproject bestaat uit twaalf woningen. De ruime woningen hebben drie, vier of vijf kamers en een balkon. In 2003 werd het gebouw “De Symfonie” opgeleverd. Eigentijds en tijdloos gebouwd, voorzien van alle gemakken van de moderne tijd. Zo zijn de appartementen ruim en licht van opzet en is het erg goed geïsoleerd. Op korte afstand bevindt zich het centrum van Arnhem. Daarnaast liggen op steenworp afstand een supermarkt en busverbindingen in diverse richtingen. Scholen en diverse prachtige parken en stadstuinen zijn ook in de direct omgeving te vinden.


Ik heb belangstelling

 Terug naar woningaanbod
adres
Johan de Wittlaan
aantal kamers
3
etage
2e verdieping
beschikbaar
onder voorbehoud toegewezen, u kunt nog wel reageren
balkon/tuin
balkon
indicatie bruto huurprijs
610,16
indicatie netto huurprijs
580,86