Project Heerenveen Nieuwburen

Provincie Friesland

Omschrijving woning

 

De woning beschikt over een ruime woonkamer met een open keuken en drie slaapkamers. Vanuit de grootste slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer. Verder beschikt de woning over een aparte wasruimte, gastentoilet en een balkon. Het project ligt tegenover het Abe Lenstra stadion, aan het water. Het gebouw is een u-vorm met een losse toren. Aan alle zijden is er een mooi uitzicht (groen, water of voetbalstadion). Bergingen en parkeerplaatsen zijn in een parkeerlaag in de onderste laag van het gebouw verzameld.

 

Omschrijving project

 

Het nieuwe Fokusproject Heerenveen Nieuwburen is in 2014 gerealiseerd in de wijk Nieuwburen. In deze wijk verhuurt woningcorporatie Accolade zestien Fokuswoningen.
 

Het project is gerealiseerd in een modern woongebouw, tegenover het Abe Lenstra Stadion aan het water. Het complex is gebouwd in een u-vorm met een losse woontoren en wordt gekenmerkt door een exclusieve architectuur. De Fokuswoningen liggen verspreid tussen de andere appartementen in het complex. De zestien ruime woningen hebben drie of vier kamers en beschikken over een balkon. Bergingen en parkeerplaatsen bevinden zich in de onderste laag van het gebouw. Aan alle zijden is er een mooi uitzicht over groen, water of het voetbalstadion. U woont hier op een eilandje in hartje Heerenveen. Nabij het Fokusproject liggen alle denkbare voorzieningen, zoals winkels, huisarts en apotheek. Daarnaast is er een goede busverbinding naar het centrum en het NS-station. Het centrum kan als levendig worden omschreven, dankzij de ruime verscheidenheid aan winkels en uitgaansgelegenheden als restaurants, een theater en bioscoop.


Ik heb belangstelling

 Terug naar woningaanbod
adres
Nieuwburen
aantal kamers
4
etage
1e verdieping
beschikbaar
onder voorbehoud toegewezen, u kunt nog wel reageren
balkon/tuin
balkon
indicatie netto huurprijs
813,96