02 maart 2016

Van 25-28 mei 2016 wordt in de jaarbeurs in Utrecht de tweejaarlijkse beurs Support gehouden. Support is de grootste, leukste en meest leerzame beurs in de Benelux voor iedereen met een fysieke beperking, hun omgeving en mensen die beroepshalve te maken hebben met de beperkingen die fysieke handicaps kunnen opleggen. Support geeft zicht op de nieuwste trends en technieken. Op Support 2016 vind u veel informatie over het leven met een beperking en hoe je dit kunt vergemakkelijken. Maar naast het krijgen van informatie kunt u op de beurs ook heel veel dingen zelf doen en uitproberen. Bent u benieuwd naar een nieuwe rolstoel: test het laatste model zelf. Of wilt u graag sporten, doe dan mee aan verschillende sportclinics.

 

Ook Fokus is aanwezig op Support 2016. Niet alleen met een eigen stand waarin we informatie geven over het hoe en wat van het Fokuswonen, maar ook met een professioneel team van ADL-assistenten. Vanuit een speciaal ingerichte ADL-unit kunnen we ADL-assistentie verlenen aan beursbezoekers. Daarvoor zijn speciale rustruimtes, aangepaste toiletten, tilliften e.d. beschikbaar. De assistentie beperkt zich tot niet- verpleegtechnische handelingen. We verlenen bijvoorbeeld assistentie bij toiletgang, bij transfer in/uit bed in rustruimte, bij aan- en uitkleden (bijvoorbeeld jas aan/uit, schoenen aan/uit), bij eten en drinken en eventueel bij overige transfers (rechterop in stoel, eventueel in/uit auto).

 

U kunt via Fokus gratis naar Support 2016! Dat kan door u vooraf als beursbezoeker te registreren, u krijgt dan een toegangskaart. Wilt u dit, klik dan hier om u te registreren. Veel plezier op de beurs!

 

 

 

 

 

Meer nieuws