25 juli 2018

Maak kennis met Fokus tijdens de open dag op zaterdag 29 september in Oss.


Op zaterdag 29 september van 10.30 - 15.00 uur is er een open dag bij ons project in Oss.

 

Fokus maakt gewoon wonen voor mensen met een ernstige fysieke beperking mogelijk door in aangepaste woningen assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) te verlenen. En dat 24 uur per dag, op afroep en aanwijzing van de cliënt.

 

Fokus biedt met de open dag belangstellenden de kans kennis te maken met het Fokuswonen. De open dag is vrij toegankelijk en interessant voor bijvoorbeeld mensen met een fysieke beperking en hun familieleden, omwonenden van het project en verwijzers. Bezoekers kunnen een Fokuswoning en de ADL-eenheid (hulppost) bezoeken, praten met medewerkers en cliënten, en verder alle informatie krijgen die ze willen.

 

Het Fokusproject Oss Ussen bestaat uit vijftien driekamerwoningen met een tuin. De wijk Ussen is een fijne en rustige woonwijk. Veel voorzieningen zijn dichtbij. Het winkelcentrum Ussen heeft een uitgebreid winkelaanbod en ligt op ongeveer 200 meter. Ook is een busstation en NS-station in de buurt.

 

Bij dit project is een woning per direct beschikbaar. Deze kun je tijdens de open dag ook bezichtigen. We heten je graag van harte welkom in Oss. Aanmelden is niet nodig, dus graag tot op de open dag!

 

 

 

Meer nieuws