07 juli 2016

Fokus Schijndel Kloosterpark organiseert donderdag 21 julil van 11.00 - 16.00 uur een open dag voor iedereen die nieuwsgierig is naar het Fokuswonen. Fokus maakt gewoon wonen voor mensen met een ernstige fysieke beperking mogelijk door in aangepaste woningen assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) te verlenen. En dat 24 uur per dag, op afroep en aanwijzing van de cliënt.

 

De open dag op 21 juli is in en om de ADL-eenheid (hulppost) van het het Fokusproject aan de Pastoor van Erpstraat 108 in Schijndel.

Fokus biedt met de open dag belangstellenden de kans kennis te maken met het Fokuswonen. De open dag is vrij toegankelijk en interessant voor bijvoorbeeld mensen met een fysieke beperking en hun familieleden, omwonenden van het project, verwijzers, scholieren en werkzoekenden. Bezoekers kunnen een Fokuswoning en de ADL-eenheid (hulppost) bezoeken, praten met medewerkers en cliënten, en verder alle informatie krijgen die ze willen.

 

Fokus Schijndel Kloosterpark bestaat precies tien jaar en omvat twaalf driekamerappartementen van woningcorporatie Huis & Erf. De woningen zijn gevestigd in een modern appartementengebouw met een overdekte binnenplaats. Negen woningen zijn hoekwoningen. De vier grondgebonden woningen hebben een tuin, de overige woningen een balkon. De woningen liggen in de gezellige buurt Borne van Schijndel, tegenover een klooster en een stiltetuin, aan de rand van het centrum. De wijk is ruim opgezet en heeft veel groen. Er zijn diverse voorzieningen in de directe nabijheid, zoals het dorpscentrum, winkels, een cultureel centrum, een gezondheidscentrum en bibliotheek. Er is momenteel één appartement direct beschikbaar. Deze is tijdens de open dag ook te bezichtigen.

 

Klik hier voor meer informatie over Fokus Schijndel Kloosterpark

 

 

 

Meer nieuws