25 oktober 2016

Maak kennis met het Fokuswonen tijdens de open dagen van Fokus Zaandam De Waaier en Fokus Apeldoorn Beekpark, beiden op zaterdag 19 november. Fokus maakt gewoon wonen voor mensen met een ernstige fysieke beperking mogelijk door in aangepaste woningen assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) te verlenen. En dat 24 uur per dag, op afroep en aanwijzing van de cliënt.

 

Fokus biedt met de open dag belangstellenden de kans kennis te maken met het Fokuswonen. De open dag is vrij toegankelijk en interessant voor bijvoorbeeld mensen met een fysieke beperking en hun familieleden, omwonenden van het project, verwijzers, scholieren en werkzoekenden. Bezoekers kunnen een Fokuswoning en de ADL-eenheid (hulppost) bezoeken, praten met medewerkers en cliënten, en verder alle informatie krijgen die ze willen. Ook unnen bezoekers ervaren hoe het is om met een tillift verplaatst te worden.

 

Fokus Zaandam De Waaier

De open dag in Zaandam op 19 november is in en om de ADL-eenheid (hulppost) van het Fokusproject aan de Jan Bonekampstraat 42 in Zaandam. De open dag wordt gehouden van 11.00 - 16.00 uur.

 

Fokus Zaandam De Waaier bestaat uit twaalf woningen met drie of vier kamers. Ze zijn gevestigd in een appartementengebouw dat aan een rustig hofje, vlakbij het centrum van Zaandam ligt. De wijk is modern en voorzien van alle denkbare faciliteiten. Zaandam is onderdeel van de gemeente Zaanstad en ligt aan weerszijden van de Zaan.

 

Klik hier voor meer informatie over Fokus Zaandam De Waaier

 

Fokus Apeldoorn Beekpark

In Apeldoorn is de open dag op 19 november van 10.00 - 15.00 uur, in en om de ADL-eenheid aan de Roggestraat 89.

 

Voor wie van het gezellige stadsleven houdt is Fokus Apeldoorn Beekpark ideaal. In Apeldoorn Beekpark verhuurt woningcorporatie De Woonmensen dertien Fokuswoningen. Deze drie- en vierkamerappartementen liggen verspreid over twee appartementencomplexen, gebouwd in 2004: de Vossestede en de Museumstede. De appartementen in de Museumstede hebben een loggia in de woonkamer en er is een gemeenschappelijk dakterras. In de Vossestede hebben de appartementen een balkon bij de voordeur en een gemeenschappelijke binnentuin. Het project ligt aan de rand van het gezellige centrum van Apeldoorn. Een groot winkelcentrum, het Codamuseum (moderne kunst), de bibliotheek en de schouwburg zijn in de buurt te vinden. Een bushalte is direct voor de deur. Apeldoorn is een groene, vriendelijke en gezellige stad aan de rand van de Veluwe.

 

Klik hier voor meer informatie over Fokus Apeldoorn Beekpark

 

We heten u graag van harte welkom op 19 november in Zaandam of Apeldoorn!

 

 

Meer nieuws