02 mei 2011

Informatiebijeenkomst in IJsselstein

Hebt u te maken met cliënten met een lichamelijke handicap, die op zoek zijn naar een manier om zo onafhankelijk en zelfstandig mogelijk te kunnen wonen en leven? Dan biedt Fokus daartoe de mogelijkheid. Fokus verleent assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Dat doen we op afroep en op aanwijzing van de cliënt.

Wilt u meer weten over Fokus en de mogelijkheden voor uw cliënten? Kom dan naar onze informatiebijeenkomst op dinsdag 31 mei van 16.00 Ė 18.30 uur in IJsselstein.

 

Tijdens de bijeenkomst leggen we u graag het unieke van Fokus uit. Hoe kunnen mensen met Fokus zelfstandig blijven leven? Wie komen in aanmerking voor Fokuswonen? Hoe kunt u uw cliënten wijzen op de mogelijkheden die Fokus biedt?

 

Programma:

16.00 uur

16.30 uur

 

17.15 uur

17.45 uur

Ontvangst

Wat is Fokus? Presentatie over het Fokuswonen, de doelgroep en de indicatievoorwaarden
Rondleiding door het Fokusproject
Afsluiting met een hapje en een drankje

 

De informatiebijeenkomst vindt plaats in Fokus IJsselstein IJsselveld-West, gebouw Sterrenwacht, Marinus Vermeerplein 1, 3402 HZ, IJsselstein.

 

 

 

 

Aan de informatiebijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Na aanmelding ontvangt u geen bevestiging. U bent op 31 mei om 16.00 uur van harte welkom.

 

 

Meer nieuws