16 september 2016

Maak kennis met het Fokuswonen tijdens de open dag van Fokus IJsselstein IJsselveld-West, op zaterdag 8 oktober van 12.00 - 16.00 uur. Fokus maakt gewoon wonen voor mensen met een ernstige fysieke beperking mogelijk door in aangepaste woningen assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) te verlenen. En dat 24 uur per dag, op afroep en aanwijzing van de cliënt.

 

De open dag op 8 oktober is in en om de ADL-eenheid (hulppost) van het Fokusproject aan het Marinus Vermeerplein 3 in IJsselstein.

Fokus biedt met de open dag belangstellenden de kans kennis te maken met het Fokuswonen. De open dag is vrij toegankelijk en interessant voor bijvoorbeeld mensen met een fysieke beperking en hun familieleden, omwonenden van het project, verwijzers, scholieren en werkzoekenden. Bezoekers kunnen een Fokuswoning en de ADL-eenheid (hulppost) bezoeken, praten met medewerkers en cliënten, en verder alle informatie krijgen die ze willen.

 

Het Fokusproject IJsselveld-West is in een buitenwijk met veel groenvoorzieningen aan de rand van het mooie stadje IJsselstein gevestigd. De achttien Fokuswoningen hebben drie kamers en een serre en zijn in eigendom van woningcorporatie Provides. De woningen op de begane grond hebben naast een serre ook een tuin. Voorzieningen als een gezondheidscentrum, supermarkt, warme bakker en slager zijn in de directe nabijheid. Ook is het recreatiegebied ‘De Nedereindse Plas’ dichtbij. Via de sneltram zijn Nieuwegein en Utrecht prima bereikbaar. Momenteel zijn twee ruime Fokuswoningen per direct beschikbaar. Deze woningen zijn tijdens de open dag ook te bezichtigen.

 

Klik hier voor meer informatie over Fokus IJsselstein IJsselveld-West.

 

 

Meer nieuws