23 mei 2012

Feestelijke opening Fokuswoningen Groesbeek Drulse Beek

Donderdag 24 mei vindt de feestelijke opening plaats van de afronding van de nieuwe wijk Drulse Beek in Groesbeek. Alle huurwoningen van het nieuwbouwplan zijn opgeleverd en dit betekent dat de wijk begint te leven. 

Bijzonder is de realisatie van zeventien Fokuswoningen in de wijk. Bij de Fokuswoningen hoort een adl-post. De adl-post is inmiddels in gebruik genomen door een nieuw en fris team van ADL-assistenten. Ze staan klaar om 24 uur per dag, zeven dagen per week met één druk op de knop oproepbaar te zijn voor de bewoners van de volledig aangepaste en gelijkvloerse Fokuswoningen. 

 

Feestelijke opening

Het feit dat er een nieuwe wijk staat, wordt gevierd met een feestelijke opening voor genodigden. De nieuwe wijk is tot stand gekomen door de samenwerking tussen Fokus, Oosterpoort, aannemersbedrijf Kaal, de gemeente Groesbeek en het platform WVG/BTB te Groesbeek die zich inzetten voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Toekomstige huurders Alexander en Miranda samen met locatiemanager Paulien Gilles (rechtsachter) voor de Fokuswoningen in aanbouw

 

 

Meer nieuws