06 april 2012

14 april open dag Fokus Almere Haven Binnenhof

Fokus Almere Haven Binnenhof organiseert op zaterdag 14 april een open dag voor iedereen die nieuwsgierig is naar het Fokuswonen. Fokus maakt gewoon wonen voor mensen met een lichamelijke handicap mogelijk, door in een aangepaste woning assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) te verlenen. De open dag op 14 april is van 11.00 – 15.00 uur, Binnenhof 198 in Almere Haven. 

 

Fokus wil met de open dag iedereen die geïnteresseerd is, de kans bieden een kijkje ‘in de keuken’ van Fokus te nemen. De open dag is vrij toegankelijk en interessant voor omwonenden van het Fokusproject, werkzoekenden, scholieren, zorgprofessionals en uiteraard voor mensen met een lichamelijke beperking en hun familie. Bezoekers kunnen een Fokuswoning van een cliënt en de ADL-eenheid (hulppost) bezoeken. Cliënten en medewerkers staan klaar om informatie, rondleidingen en demonstraties te geven met onder andere een tillift.

 

Fokus Almere Haven Binnenhof bestaat uit vijftien grondgebonden woningen met twee, drie of vier kamers. De meeste woningen hebben een ruime tuin. De woningen zijn deels op een woonerf gelegen. De Fokuswoningen liggen op steenworp afstand van het rustige centrum van Almere Haven. Het is het oudste Fokusproject van Nederland, op een mooie locatie dichtbij bos en water. Momenteel zijn twee woningen per direct beschikbaar!

 

 

 

Meer nieuws