Header

Student en bijbaan

Ben je student en zoek jij een flexibele en tegelijk zinvolle bijbaan? Een baan waarmee je ook iets voor een ander kunt betekenen? Flexibel, op tijden die jou passen? 10-20 uur per week, ook in de avonden en weekenden én in de vakantieperiodes wellicht wat meer? Dan zoeken wij jou!

 

Wij zoeken ADL-assistenten die mensen met een zware fysieke beperking willen ondersteunen, die net als jij en ik thuis willen wonen, op hun eigen manier, in hun eigen ritme. Het gaat om assistentie bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen zoals hulp bij wassen, aankleden, eten & drinken en eenvoudige verpleegtechnische handelingen. Handelingen die voor ons vanzelfsprekend zijn. Fokus biedt de assistentie op afroep en aanwijzing van de cliënt, en dat 24 uur per dag en zeven dagen week.

 

Werken bij Fokus betekent dat je zelfstandig wonen voor mensen met een fysieke beperking mogelijk maakt. Zinvol werk dus! Bovendien zijn er flexibele werktijden en run je samen met je collega’s het eigen Fokusproject. Ook organisatorisch dus genoeg uitdaging. We bieden een interne opleiding aan, zodat je bekwaam bent in het beroep van ADL-assistent. De arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk, bij het werken in onregelmatige diensten geldt een toeslag. Een perfecte bijbaan dus.

 

Fokus is actief in heel Nederland en heeft regelmatig interessante vacatures. Kijk in ons vacature-overzicht en informeer naar de mogelijkheden!