Header
18 december 2019

Maak kennis met Fokus Pijnacker tijdens open huis 17 januari


Op vrijdag 17 januari van 17.00 - 20.00 uur is er een open huis bij ons project in Pijnacker. Wij zijn op dit project op zoek naar nieuwe collega's. Dus lijkt het jou leuk om laagdrempelig kennis te maken met Fokus in Pijnacker, wees vooral welkom!

 

Fokus maakt gewoon wonen voor mensen met een ernstige fysieke beperking mogelijk door in aangepaste woningen assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) te verlenen. En dat 24 uur per dag, op afroep en aanwijzing van de cliënt.

 

Fokus biedt met het open huis belangstellenden de kans kennis te maken met het Fokuswonen. De open dag is vrij toegankelijk en interessant voor bijvoorbeeld mensen met een fysieke beperking en hun familieleden, omwonenden van het project, verwijzers en potentiële sollicitanten. Bezoekers kunnen een Fokuswoning en de ADL-eenheid (hulppost) bezoeken, praten met medewerkers en cliënten, en verder alle informatie krijgen die ze willen.

 

In het nieuwbouwplan Keijzershof in Pijnacker-Zuid is één van de nieuwste Fokusprojecten gerealiseerd. De nieuwe wijk biedt rust en ruimte in de randstad.

 

We heten je graag van harte welkom aan de Beemdgras 206 in Pijnacker. Aanmelden is niet nodig, dus graag tot dan!

 

 

Meer nieuws