Voor een actueel vacatureoverzicht, klik hier.

Leuk dat je nadenkt over een carrièreswitch naar de zorg! Jouw vaardigheden sluiten namelijk heel goed aan op de functie ADL-assistent bij Fokus. Wij zijn altijd op zoek naar medewerkers met een dienstverlenende instelling, die goed kunnen luisteren naar de cliënt, goed kunnen communiceren en graag op onregelmatige tijden willen werken. Jij gaat bij ons de interne opleiding tot ADL-assistent volgen, waardoor het niet noodzakelijk is dat je al een achtergrond in de zorg hebt. Ga jij de uitdaging met ons aan?

 

Werken als ADL-assistent

Als ADL-assistent bij Fokus assisteer jij onze cliënten bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Hierbij kan je denken aan het aan- en uitkleden, in- en uit bed helpen, ondersteunen bij het eten en drinken, kopje koffie zetten, assisteren bij het wassen etc. Een veelzijdige functie waarbij jij er mede voor zorgt dat mensen met een fysieke beperking hun zelfstandigheid behouden.

 

Bij Fokus werken veel mensen die hiervoor in een andere sector werkzaam waren. Lees hier het verhaal van Debbie over haar carrièreswitch: Werken in de zorg? Dat is toch niks voor mij!

 

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie over de functie? Klik dan hier.
Voor een actueel vacatureoverzicht, klik hier.

 

Open sollicitatie

We zijn een landelijke organisatie met 99 locaties verspreid door het land. Staat er bij jou in de buurt geen vacature open, maar wil je wel graag solliciteren? Stuur ons dan een open sollicitatie (via deze link) voor de functie ADL-assistent. Wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden.

 

Wil je liever eerst telefonisch contact met ons?

Je kan een medewerker van HR bereiken via 050-5217200.