Header

Project Enschede Roombeek

Provincie Overijssel

Omschrijving woning

 

Deze woning bestaat uit 3 verdiepingen. De gehele begane grond is gelijkvloers en rolstoel toegankelijk. Op de beneden verdieping bevinden zich de woonkamer met open keuken, een slaapkamer en een badkamer. Het terras is circa 9 m2.

De bovenverdieping is via een trap te bereiken. Er is geen traplift aanwezig. De bovenverdieping is dan ook niet rolstoel toegankelijk. Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers en een tweede badkamer. Op de derde verdieping is nog een ruimte van ongeveer 20 m2. Kijkt u op de plattegronden voor meer informatie. De eerste plattegrond betreft de indeling van de begane grond. Daarnaast staat de plattegrond met de indeling van de bovenverdiepingen.
 

De woning is zeer geschikt voor een meerpersoonshuishouden.

 

Omschrijving project

 

Het Fokusproject Enschede Roombeek telt veertien woningen, zowel appartementen als eengezinswoningen. De Fokuswoningen variëren in grootte van drie tot vijf kamers en hebben een tuin of balkon. Roombeek is een moderne, sfeervolle nieuwbouwwijk, net ten noorden van het centrum van Enschede. Een eigentijdse wijk die alles te bieden heeft: wonen, werken, winkelen en cultuur in een dynamische en bijzondere omgeving. Een mooi park, veel speelplekken voor kinderen en diverse voorzieningen en winkels liggen op korte afstand. De wijk is goed bereikbaar. 


Ik heb belangstelling

 Terug naar woningaanbod
adres
Talmaplein
aantal kamers
5
etage
begane grond
beschikbaar
direct beschikbaar
balkon/tuin
tuin
indicatie bruto huurprijs
815,42
indicatie netto huurprijs
808,00