Header

Project Brunssum Emmastaete

Provincie Limburg

Omschrijving woning

 

Deze zonnige woning is onderdeel van het appartementencomplex Emmastaete en heeft een woonkamer met open keuken en twee slaapkamers. De woning is voorzien van jalouzieen welke ter overname aangeboden worden. Er is een balkon van ongeveer 6 m2. In de woning is een berging.

 

De woningen in Emmastaeate zijn niet geschikt voor gezinnen met kinderen.

 

Emmastaete is gelegen aan de Akerstraat-Noord in Brunssum op het terrein van de voormalige ‘staatsmijn Emma’, op de grens van Hoensbroek (gemeente Heerlen) en Brunssum. Het complex ligt op geringe afstand van het centrum van Hoensbroek hetgeen goed is af te leggen met bijvoorbeeld een scootmobiel. Direct naast Emmastaete ligt, aan de Emmaweg, het busstation. Een knooppunt van lokale en regionale buslijnen.

 

Omschrijving project

 

Fokus Brunssum Emmastaete is gevestigd in een zorgcomplex met diverse inpandige voorzieningen. Bovendien zijn ook in de omgeving tal van voorzieningen beschikbaar. De Fokuswoningen liggen verspreid in het complex en hebben alle vijftien een ruim balkon. De woningen liggen in een moderne wijk tussen de dorpskernen Hoensbroek en Treebeek.


Ik heb belangstelling

 



Terug naar woningaanbod
adres
Aristotelesstraat
aantal kamers
3
etage
2e verdieping
beschikbaar
direct beschikbaar
balkon/tuin
balkon
indicatie bruto huurprijs
766,32
indicatie netto huurprijs
693,61