Header

Project Brunssum Emmastaete

Provincie Limburg

Omschrijving woning

 

Deze woning is onderdeel van het appartementencomplex Emmastaete. De woningen in Emmastaeate zijn niet geschikt voor gezinnen met kinderen.

 

Deze ruime woning heeft een woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon van ongeveer 6 m2. In de woning is een berging. Verder is er een kelder en een washok waar de scootmobiel geplaatst kan worden. 

Emmastaete is gelegen aan de Akerstraat-Noord in Brunssum op het terrein van de voormalige ‘staatsmijn Emma’, op de grens van Hoensbroek (gemeente Heerlen) en Brunssum. Het complex ligt op geringe afstand van het centrum van Hoensbroek hetgeen goed is af te leggen met bijvoorbeeld een scootmobiel. Direct naast Emmastaete ligt, aan de Emmaweg, het busstation. Een knooppunt van lokale en regionale buslijnen.

 

 

 

Omschrijving project

 

Fokus Brunssum Emmastaete is gevestigd in een zorgcomplex met diverse inpandige voorzieningen. Bovendien zijn ook in de omgeving tal van voorzieningen beschikbaar. De Fokuswoningen liggen verspreid in het complex en hebben alle vijftien een ruim balkon. De woningen liggen in een moderne wijk tussen de dorpskernen Hoensbroek en Treebeek.


Ik heb belangstelling

 Terug naar woningaanbod
adres
Akerstraat-Noord
aantal kamers
3
etage
2e verdieping
beschikbaar
direct beschikbaar
balkon/tuin
balkon
indicatie bruto huurprijs
817,13
indicatie netto huurprijs
763,47